Вие сте тук: Начало / Kлиентите за нас / Издателство "Атеа"

Издателство "Атеа"

  • Намали размера на текста
  • Нормален размер
  • Увеличи размера на текста

Издателство "Атеа"

Издателството е създадено през май 2008 г. и предлага на своите читатели издания от разнообразни жанрове, както и качествени поредици на специализирани теми - джобните наръчници "SAS Survival Guide" за оцеляване при всякакви условия, серията сериозни исторически четива „World History Series” и други.
Издателство „Атеа” разпространява и световноизвестната илюстрована поредица на енциклопедия „Британика” на български език.
Към сайта на издателството


..Нашите амбиции за да правим книги, които са много качествени, да вдигнем качеството като цяло в този бранш. Всяка книга, когато е по- добре направена като изпълнение,  твърда подвъризия- тя е по- въздействаща, има повече емоция във самата книга. Нашите амбиции са да правим такива книги, които да поддържат това качество- както при печата така и в интересната и полезна информация. Наскоро направихме книга заедно с Полиграфически комбинат, която се оказа изключително сложна за изработка. Препоръчаха ми Полиграфически комбинат поради това, че правят много добра твърда подвързия. Оказа се, че не само това правят много добре...Искам да подчертая, че тази коректност, която видях от тях рядко се среща на други места...


Делян Илиев

Управител

Други наши клиенти

назад
напред
Запитване за цена

Моята книга "Властта на хората - новия маркетинг" беше публикувана на английски. Специални благодарности на преводаческа агенция "Софита", Socialble!, Диана Бойчева и полиграфически комбинат "Димитър Благоев"!

Авторът във...

Пламен Русев
e-Academy