• Намали размера на текста
  • Нормален размер
  • Увеличи размера на текста

За нас

Полиграфически комбинат „Димитър Благоев” е основан 1954 г. като най-големия полиграфически комплекс в България. Днес , повече от 50 години по- късно, той е съвременна високо технологична печатница.

През 2009 г. започнахме нов етап в развитието си, като открихме своята нова база, разположена в кв. Дружба, ул. Илия Бешков 3.
Заемащ разгъната площ от 11 000 м2, комплексът ни разполага с паркинг, 2 покрити рампи, 2000 м2 складови помещения и 6000 м2 производствени площи. Съвременните решения при проектирането и строителството му, ни позволиха да подобрим ефективността си.

Екипът ни се състои от 140 специалисти, с дългогодишен опит, обучени според новите тенденции в бранша.

Годишно произвеждаме около 1 милион книги с твърда подвързия и 5 милиона лепени и шити брошури(по данни за 2008г. ). Стремим се да се утвърдим, като лидер на България по отношение качеството на продукцията.

В дългогодишната си практика сме работили с едни от най-големите издателства в България, както и с партньори от Англия, Германия, Холандия, Франция, Албания и др.

Запитване за цена

Моята книга "Властта на хората - новия маркетинг" беше публикувана на английски. Специални благодарности на преводаческа агенция "Софита", Socialble!, Диана Бойчева и полиграфически комбинат "Димитър Благоев"!

Авторът във...

Пламен Русев
e-Academy