• Намали размера на текста
  • Нормален размер
  • Увеличи размера на текста

База

Разположена на 11 000 м2 разгъната площ, нашата производствена база е оборудвана със съвременни технологии от ново поколение, на производители от световна величина, сред които Luеsher, Kodak, Heidelberg,MullerMartini, Meccanotecnica, Hrauf, Stahl, LBW и др.

Изградили сме 3 основни цеха- предпечат, печат и довършителен, свързани онлайн по между си. Управлението и контрола на производственият процес се осъществщват чрез внедрена софтуерна система, която ни позволява строг контрол върху наличността и разхода на материалите, графика на изпълнение, както и качеството.
Подробна информация за допустимите размери на машинно произвежданите изделия, ще намерите на страницата в нашето портфолио.
Разполагаме с тясно специализиран, обучен персонал и оборудване за ръчна изработка на книги и части от тях, съставени от по- сложни елементи и материали.
 

Охрана

Цялата територия на Полиграфически комбинат Димитър Благоев е с инсталиран контрол на достъпа, денонощна охрана и видео наблюдение. За да осигурим максимална сигурност на изданията Ви, нощем в двора ни тича и нашето вярно куче пазач- Рая.
 

С мисъл за бъдещето

Новата ни сграда е построенa в синхрон с добрите практики за устойчиво развитие.

  • За отопление, климатизация и вентилация използваме система с термо помпи и собствен водоизточник.
  • Събираме разделно целият производствен и битов отпадък (стъкло, хартия, найлон, черни и цветни метали, отработени масла, остатъци от мастила, луминисцентни лампи и др.), който генерираме.
  • Сами извозваме събраният отпадък до депата за преработка.
  • Не използваме вредни за околната среда химикали.
  • Събираме 3% от стойността на всяка поръчка изпълнена с еко материали, за нашите еко -инициативи.
Запитване за цена

Моята книга "Властта на хората - новия маркетинг" беше публикувана на английски. Специални благодарности на преводаческа агенция "Софита", Socialble!, Диана Бойчева и полиграфически комбинат "Димитър Благоев"!

Авторът във...

Пламен Русев
e-Academy